For første gang i Norge!

3. april 2017

Compress iUV-600s er en svært fleksibel skriver for print på de fleste typer orginaler. Utskriftsområdet er 604x450 mm med opp til hele 30 cm høyde på media! Automatisk høydejustering av media er standard. Finnes også i format 1150x750 mm.
Skriveren produserer opp til 12 kvadratmeter i timen, noe som er særegent best i klassen. Print på alt fra aluminium, glass, plastikk, akryl, tre, plexiglass, duk, lerret, lær, PVC med mere.

OKI E-64s er en kosteffektiv skriver med svært god kvalitet! Samme Colorpainter-teknologi som storebrødrene M-64s og H3-104s, men til en langt lavere pris. Med en maksbredde på 1,61 meter og en hastighet på 22,9 kvadratmeter per time egner løsningen seg for mindre/ mellomstor produksjon. Bruker det nyutviklede eco-solvent SX-blekket, som har stort fargespekter, høy tetthet, meget god utendørs holdbarhet og avgir lite lukt. Det er også greit å merke seg at E-64S bruker kun 8,6ml blekk per kvm. E-64s egner seg ypperlig til bannere, backlit media, canvas, fotopapir, etiketter, vinyl, wall paper, car wrapping og mange flere. Vi demonstrerer også skjæremaskin fra Graptech.

DTG M3 er en proff produksjonsmaskin for print på de fleste typer tekstiler. Med et printområde på hele 1150 x 632 mm kan du printe på større tekstilflater, eller fylle opp maskinen med 12 t-skjorter. Lag unike motiver i Photoshop, Illustrator eller InDesign, og print effekter som er umulig å få til med tradisjonell fremstilling. Med det nye P30i blekket kan vi nå også skrive på 100% polyester, også med hvitt blekk! Se hvordan en pustende treningsskjorte med flere eller store logoer kan være.

Vår nye B2B-portal er bygd rundt verdens kanskje beste editor for nettlesere, CHILI Publisher. Dette gir et perfekt utgangspunkt for å tilby dine kunder malstyrte produkter som visittkort, nyhetsbrev, DM'er, roll-ups, beach-flagg og mye mye mer. Passer perfekt i forbindelse med å bygge merkevare! I tillegg kan du tilby statiske produkter, opptrykk av tidligere ordre, samt andre standardprodukter som ikke er tilpasset den enkelte kunde. Oppdatert status for alle ordre til enhver tid, mulighet for å direkte knytte ordre og opplastede PDF-filer samt utnytte mulighetene i Enfocus Switch og Pitstop Server for alt det er verdt!

Synes du noe av dette kunne vært spennende å se, men tidspunktet passer dårlig?
Kontakt Geir-Arne (93 23 00 32) eller Arnt Aage (92 82 32 65) for å gjøre din egen avtale.RP Profil først i Norge med iUV LED printer

10. januar 2017

Utskriftsområdet er 604 x 450mm med opp til hele 30 cm høyde på media. Automatisk høydejustering av media er standard. Skriveren produserer opp til 12 kvadratmeter i timen (produksjonsmodus dual cmyk).

Printeren har 8 UV LED skrivehoder som kan konfigureres etter eget ønske. En vanlig konfigurasjon er CMYK + 3 hvite + 1 lakk.

Maks oppløsning på 2880 x 1400 dpi og variabel drop størrelse gir topp kvalitet på print. IQ interweave teknologien er god å ha for å unngå «banding» også ved lav oppløsning.

Printeren er konstruert med tanke på minst mulig vedlikehold, og for konsistent kvalitet dag etter dag. Det patenterte WIMS-systemet sørger for at hvitt blekk sirkulerer kontinuerlig, slik at det hvite pigmentet ikke legger seg på bunnen av beholderen.

Print på alt fra aluminium, glass, plastikk, akryl, tre, plexiglass, duk, lerret, lær, PVC med mere. Ønsker man å printe på runde gjenstander (glass/flasker) så finnes det en ''turnaround unit'' som opsjon.

Stein Raaness AS har en egen serviceavdeling som vil ta service/ vedlikehold på produktet.

Her er en video av løsningen:

   https://www.youtube.com/watch?v=m6CGbQyJs2s
   http://www.compressdigital.com

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker å få tilsendt prøver eller trenger utfyllende informasjon.Varodd først i Norge med Excelagraphix 4800

8. november 2016

Varodd investerte i ett helautomatisert skjærebord for papp i sommer, og vil med dette få en heldigital produksjonslinje for profiltrykk på papp i små og mellomstore serier. Ikke minst vil leveringstiden gå adskillig ned sier Åge Bakke.

Digitaltrykk av emballasje er et av de største vekstområdene i grafisk bransje. Excelagraphix 4800 er en perfekt løsning for firefarge trykk på papp og kartong i mindre opplag, eller for variable data på emballasje.

Xanté har stor suksess med den superraske 48'' plotteren Excelagraphix 4800. Trykker på opptil 15.9 mm tykkelse og utskrifthastigheten er 30 cm i sekundet ved 1600 x 800 dpi, noe som betyr en produksjonshastighet opp til 500 kvadratmeter i timen!

Maskinen er meget enkel å operere, ingen omstilling for forskjellige formater og den krever liten plass (2.1m B x 1.2m H x 2.5m L)

Maksimalt format er 121.9cm x 3m.

Her er en video av løsningen:
https://www.youtube.com/watch?v=26T7m5xYvz4

Mer informasjon finner du på http://www.xante.comNy automatisk DotLine CTP-linje til Hordaland Bladdrift AS

18. oktober 2016

Trykkeriet har økt antall titler, og dermed skal flere plater produseres. En automatisk plate-lading blir derfor ønsket velkommen i Voss.

Etter å ha produsert plater i mange år ved hjelp av en ECRM NEWS CTP maskin, velger også Hordaland Bladdrift en CTP fra DotLine og utvasker fra Glunz & Jensen.
Avisa Hordaland er hovedoppdraget til trykkeriet, i den senere tid har de også begynt å ta imot trykkoppdrag utenfra, både i form av faste aviser og kommersielle oppdrag.DotLine CTP til Sogn og Fjordane Avistrykk AS

16. oktober 2016

Etter mange år, og tusenvis av plater produsert, takker nå den eldste ECRM CTP-linjen for seg i Førde.

Den eldste ECRM CTP-maskinen vil nå bli erstattet med en DotLine Vmax 100 CTP. For å vaske ren platene fra Agfa vil det bli brukt en Glunz & Jensen Raptor Chemfree utvasker.
Sogn og Fjordane Avistrykk er det største trykkeriet i Sogn og Fjordane, og trykker blant annet Firda som en av 5 lokalaviser. Sivilproduksjon samt magasiner er også oppdrag trykkeriet utfører.Brisk Reklame valgte en DTG M2

7. desember 2015

Brisk Reklame har bestilt en tekstilskriver fra markedslederen DTG Digital, modellen som ble valgt heter DTG M2. Bedriften er en totalleverandør av trykksaker, skilt og dekor og holder til på Spjelkavik utenfor Aalesund.

Markedet for digital-trykt tekstil vokser raskt, fra sin spede start for ca 10 år siden har teknologien kommet så langt at stadig flere produserer mindre serier digital.

DTG Digital var en pionéer da de for mer enn 10 år siden startet opp med å selge printere som skriver direkte på tekstiler. De er i dag markedsleder med mer enn 8000 maskiner installert over hele verden. DTG Digital kan tilby 4 ulike modeller for å skrive ut direkte på T-skjorter, gensere, kjøkkenhåndklær, putevar, matter, vesker, jeans, kluter med mer.

Her er en link til en video som viser de forskjellige modellene.
https://www.youtube.com/watch?v=ceuIGCY_fBkkRP Profil har kjøpt DTG M2

5. juni 2015

RP Profil har også bestilt en tekstilskriver fra markedslederen DTG Digital, her falt valget på DTG M2.

RP Profil holder til rett utenfor Flekkefjord i nye flotte lokaler. Bedriften har hatt en positiv vekst og leverer alt innen profileringsartikler.Bedriftstrykkeriet med DTG Viper2

5. juni 2015

Bedriftstrykkeriet har bestilt en tekstilskriver fra markedslederen DTG Digital. Modellen som ble valgt heter DTG Viper2.

Bedriftstrykkeriet holder til på Tveita, og produsere det aller meste av trykksaker. Bedriften ser nå frem til å kunne trykke på tekstiler i egne lokaler.Rolf Ottesen med første DTG M2

24. februar 2015

Rolf Ottesen vil bli landets første bedrift som installerer en DTG M2. Sammen med skriveren kommer maskin for påføring av pre-treatment samt en varmepresse.
Fra sin spede start for ca 10 år siden har teknologien kommet så langt at stadig flere produserer mindre serier digitalt.

DTG Digital var en pionéer da de for mer enn 10 år siden startet opp med å selge printere som skriver direkte på tekstiler. De er i dag markedsleder med mer enn 8000 maskiner installert over hele verden. DTG Digital kan tilby 4 ulike modeller for å skrive ut direkte på T-skjorter, gensere, kjøkkenhåndklær, putevar, matter, vesker, jeans, kluter med mer.Lybeck Trykk først med Heavyweight Champion

24. februar 2015

Xante´s nye digitale løsning Ilumina Heavyweight Champion er en ideell løsning for kunder som ønsker en løsning for konvolutt trykk, generell digitaltrykk og plakater. Forbrukskostnadene er lave, hastigheten er 50 A4 sider i minuttet og oppløsningen er opptil 2400 dpi. Maks gramvekt er 500 gram og du kan skrive ut i formater inntil 330 x 1321 mm!

Det medfølgende arbeidsflytprogrammet iQueue gir en oversiktlig visning av jobber. Det er enkelt å fargekorrigere, foreta opptrykkk, skyte ut, generere variable data, vise kostnad pr. jobb med mer. Løsningen fås også med en profesjonell mater med plass til 3500 ark.

På bildet ser vi en fornøyd Kjell Lybeck med den nye Xanté printeren. Vi gratulerer, og takker for tilliten!